Khusus Pengadilan Bela Nyoba Agung - Korea lan Jepang

A pengadilan khusus bela wis winates ukum kanggo nemtokke paukuman: ukara maksimum sing diijini ing pengadilan khusus bela kalebu siji-taun saka kurungan lan Ala Tumindak Discharge (BCD)A pengadilan umum bela, ing tangan liyane, wis ukum kanggo nemtokke ing ukara maksimum sing diijini kanggo pelanggaran tartamtu. Contone, yen didakwo ing umum pengadilan-tukang pencak saka carane maling luwih saka dolar, banjur ukara maksimum iku sepuluh taun kurungan lan Dishonorable Discharge.

Ing tangan liyane, yen padha carane maling pelanggaran nampa ing khusus pengadilan-tukang pencak, ukara maksimum siji-taun kurungan lan BCD.

Mung umum pengadilan-tukang pencak wis ukum kanggo nyoba tartamtu seksual sergap nyinggung ing Artikel, UCMJ. Pengadilan-tukang pencak wis presided liwat dening militèr hakim - aktif tugas JAG pengacara nyekeli pangkat Panglima utawa Kapten ing angkatan Laut lan Coast Guard lan Letnan Kolonel utawa Kolonel ing Tentara, Air Force lan Marines. Ing militèr pengadilan, jaksa dikenal minangka"nyoba pitutur."Nyoba pitutur iku sawijining aktif tugas JAG agung. Paling nyoba pitutur terus pangkat Letnan utawa Letnan Panglima angkatan Laut lan Kapten utawa Utama ing Tentara, Air Force lan Marines. Militèr hakim meh tansah outranks loro nyoba pitutur lan aktif tugas militèr nimbali penasehate. Kaputusan sing paling penting lan dipuntudhuh prajurit, pelaut, airmen, utawa Marine kudu nggawe apa kanggo ngrekrut sipil militèr agung. Ing JAG agung serves ing kapasitas padha kanggo umum pemain nanging, sing paling aktif tugas nimbali penasehate sing kurang experienced. Nalika dipuntudhuh hires sipil militèr pengacara, JAG agung biasane bakal tumindak minangka asisten nimbali penasehate. Ing UCMJ, hakim dikenal minangka"anggota panel."Dipuntudhuh nduweni hak kanggo milih nyoba dening militèr ngadili piyambak utawa nyoba sadurunge anggota panel. Ing pengadilan khusus tukang pencak, panel kasusun saka minimal telung perwira dipilih dening laksamana utawa umum disebut"convening panguwasa."Yen dipuntudhuh wis mlebu anggota, banjur bisa milih kanggo duwe panel dumadi saka ing paling siji-pihak mlebu anggota, nanging mlebu anggota sing isih milih dening convening panguwasa. Ing dina pisanan nyoba, lan dipuntudhuh layanan anggota nimbali penasehate nduweni hak winates kanggo pitakonan anggota panel lan tantangan wong-wong mau kanggo nyoto utawa nyata bias - iki mbutuhake pangerten saka loro hukum lan budaya militèr. Nalika pengadilan khusus bela wis winates ukum kanggo ukara layanan anggota, jalaran saka bebendhu dening khusus pengadilan-tukang pencak sing isih wujud. Ngrekam saka bebendhu uga minangka Ala Tumindak Discharge bakal nggawe nemokake employment angel Conto saka militèr kadurjanan sing asring nyoba dening khusus pengadilan-tukang pencak kalebu: luwih lengkap gambaran saka militèr kadurjanan kang bisa nampa dening pengadilan khusus bela wis kasedhiya ing kene. Informasi ing situs iki kanggo tujuan informasi umum mung Apa-apa ing situs iki kudu dijupuk minangka legal saran kanggo sembarang individu cilik utawa kahanan. Iki informasi ing situs iki ora dimaksudaké kanggo nggawe, lan panrimo utawa ndeleng informasi iki ora akehe, agung-klien sesambetan.