Pokrol saka Korea online. Korea Pokrol, paling gedhé legal warta.


Korea Service Benny


Korea Service Benny punika corrections agensi - pakunjaran layanan saka Korea Kidul Agensi migunakake antropomorfik metokake, 'Borami, minangka simbul Borami, adhedhasar korea dhasar mitos, dipuntepangaken ing taunIng taun, ana, wanita dipunkunjara ing sisih Kidul Korea pakunjaran sistem, nggawe munggah. telu saka kabeh saka pakunjaran pesakitan Bitna Kim, Jurg Gerber, lan Yeonghee Kim Sam Houston State University wrote sing mulane 'iki dipunkunjara wanita durung prakara akeh populer utawa nyinau badhan lan kapentingan ing Korea Selatan.

Badhak wadon sing dianakaké ing sepuluh tahanan pusat, siji long-term pakunjaran kanggo wanita, siji babagan bocah enom benny tengah, kanggo benny tengah cabang, lan latihan kejuruan benny tengah minangka taun.

Nomer saka badhak wadon nahan bisa nyumbang kanggo a sinau conducted dening peneliti Kim, Taman, Lee sing nyatakake,"sebagéyan gedhé saka dipunkunjara wanita ing Korea padha dipunkunjara kanggo partner intim mejahi". Iki nemokake menarik uga nyumbang kanggo negara kang patriarchal werna, kang nimbulaké boten seimbang kalebet saka daya adhedhasar jenis kelamin. Wanita ing Korea Selatan ana meksa kanggo nambah nilai sosial dening tegese perlu kalebu kosmetik surgery lan marrying wong sing wis luwih status socioeconomic. Amarga iki, penulis saka sinau iki wanted kanggo nyoba umum daya-teori kontrol, kang fokus ing beda antarane badhak wadon awake dhewe melu ing prosocial lan antisocial prilaku resiko-njupuk. Kritéria kanggo prosocial resiko-njupuk prilaku saka badhak wadon melu dalan karir kayata doctors lan polisi, nalika antisocial resiko-njupuk klebu badhak wadon melu nglakoni kadurjanan. Peneliti iki hipotesis sing loro prosocial lan antisocial resiko-njupuk kelompok bakal wis wungu ing kurang patriarchal kulawargané lan padha luwih kamungkinan kanggo tantangan peran jender, nolak patriarchal kapercayan, lan duwe dhuwur luwing seneng kanggo awake dhewe melu ing prilaku resiko-njupuk. Asil sinau ketemu sing badhak wadon bagéan saka antisocial group padha luwih kamungkinan kanggo bakal wungu ing kurang patriarchal kulawargané, nalika prosocial badhak wadon padha luwih kamungkinan kanggo bakal wungu ing patriarchal kulawargané. Panemon iki sinau suggest sing antisocial badhak wadon (wong-wong sing laku kadurjanan) lack a kuwat tokoh rama ing kluwarga, kang nyumbang kanggo mbrontak sing prilaku. Pentinge gadhah kuwat nanging sehat daya dinamis ing kluwarga ngemu nilai nemen, utamané ing babak saka kulawarga kualitas ing Korea Selatan. Minangka tawanan sing anggota saka AMERIKA serikat militèr (USA militèr anggota didakwo saka kadurjanan serius dening search korea Kidul pengadilan) sing umume dianakaké ing Cheonan babagan bocah Enom Benny Institusi. Minangka saben persetujuan antarane AMERIKA serikat lan Korea Kidul padha dianakaké siji kanggo sel, dipisahake saka korea Kidul tawanan, diwenehi Western masakan diwenehake dening AMERIKA serikat Pasukan Korea, lan sing ora dibutuhake kanggo nindakake pegawe hard sing prentah kanggo korea Kidul tawanan. Ana sewelas wis nyoba tahanan pusat lan telung puluh pitu benny pusat terakhir kalebu salah siji wanita pakunjaran, siji babagan bocah enom institusi, siji pribadi pakunjaran, loro pusat kanggo latihan kejuruan, lan siji mbukak pakunjaran.