Njupuk Divorce - South Korea

Korea Hukum Perdata ngidini kanggo rong kategori divorce - uncontested (divorce dening persetujuan) lan tampil (hukum divorce)Ana sawetara kahanan gegayutan sing bisa miwiti tindakan divorce. Ing kabèh, aturan aplikasi kanggo kekawin antarane loro Korean nasional utawa antarane korea lan manca nasional. UNCONTESTED (sarujuk bebarengan marang) Divorce: Dokumen sing Dibutuhake: persetujuan tinulis (utawa ngatur pengadilan) gegayutan ditahan lan legal guardianship saka sembarang anak. Document iki kudu rinci anak support aransemen, ngrancang ing custodial tiyang sepah, lan kasebut nekani hak cara kuwi.

A wangun aplikasi rampung (dijupuk saka Seoul Kulawarga Pengadilan, dumunung ing Seoul National University of Education stasiun sepur).

Saben partai korea ID - Marriage certificate - salinan saka korea pasangan kulawarga registry - salinan saka"divorce laporan wangun"(uga dijupuk saka Seoul Pengadilan Kulawarga) Prosedur. Saperangan kudu laporan bebarengan ing pengadilan kulawarga lan negara sing padha pengin njaluk divorce. Saperangan bisa menehi saran kanggo ngupaya penyuluhan karo certified penasihat marriage. Senadyan completion saka langkah, saperangan bakal diwenehi"panuntun dhumateng ing divorce"sesi. Kira-kira siji sasi langkah ing ngisor iki siji loro (months yen anak sing melu), saperangan bakal nampa pengadilan konfirmasi sing divorce.

Ing telung sasi saka nampa konfirmasi iki, saperangan kudu ngajukake kaserat (notarized) salinan saka konfirmasi iki karo sing lokal gu-kantor (kutha utawa township kantor).

Ana cilik ragad processing melu, hubungi ing Seoul Kulawarga Kantor Pengadilan kanggo paling anyar tarif: CONTESTED (hukum) Divorce: Saben partai ing tampil divorce wis samesthine kanggo duwe kabeh ditangani dening pengacara (salah siji nyewo pribadi utawa kanggo free liwat sepindah legal). Senajan iku ketoke ora ditulis metu ing hukum, Kulawarga Pengadilan pancasan nunjukaké sing 'guilty' pasangan ora dileksanakake kanggo miwiti tindakan divorce. Bagéan saka panjelasan dumunung ing budaya lan financial kahanan saka wanita ing masyarakat korea. Nanging, yen garwane wis diwenehake utawa nyatakake yen dheweke bener kepengin divorce nanging nolak kanggo miwiti kanggo 'ngukum' bojone, etc. Pengadilan uga ngidini bojomu kanggo nerusake Latar kanggo Divorce (fault-based)*Ngisor iki sawetara latar kanggo divorce:- jina - angkoro desertion - penyalahgunaan dening garwa - penyalahgunaan dening pasangan kang lineal descendent-s utawa ascendant -s (anak, putu, tuwane, lan sapiturute)- yen pasangan wis ilang lan iku dingerteni yen s - wong punika urip utawa mati kanggo periode saka ing paling telung taun - liyane nimbulaké sing nggawe iku angel kanggo terus ing marriage*Wigati: iki mung informasi umum lan ora temenan dadi legal terjemahan utawa basis kanggo tindakan legal. Nganti februari nalika Ukum Pengadilan disabetake mudhun hukum, jina ana pelanggaran pidana ing Korea. Kanggo informasi luwih lengkap ing kulawarga hukum, mangga dipriksa metu korea Sepindah Legal website (milih"inggris"minangka basa saka kaca utama, pindhah menyang Legal Info tab pilih Kulawarga Hukum Kerja). Utawa klik ing iki Sepindah Legal link kanggo divorce Seoul Kulawarga Pengadilan: Wong sing wis trough proses ing Seoul kacarita sing ing Seoul Pengadilan Kulawarga wis Inggris-speaking, proses prosedur-dilatih volunteer ing tangan (diwenehake dening Gangnam-Gu Kantor) kanggo ngewangi manca pasangan bojo liwat kabeh proses. Volunteer bakal nerjemahake ing manca pasangan kang statements kanggo usulan divorce, uga nerangake isi saka kabeh korea-basa dokumen. Nalika saperangan katon sadurunge hakim, volunteer uga saiki lan menehi lisan interpretasi antarane hakim lan manca pasangan minangka needed dening salah siji partai. Yen saperangan wis kabeh dokumen sing dibutuhake karo wong-wong mau nalika padha laporan kanggo file kanggo divorce, kabeh proses bisa biasane bakal rampung ing siji dina. Saperangan mung perlu kanggo file sing dokumen sadurunge Lagi banjur diutus wektu kanggo ndeleng hakim (biasane ing:). Saperangan banjur lapuran menyang ditetepake kantor ing Kulawarga bangunan Pengadilan ing wektu sing ditemtokake.

Ana kamungkinan bakal - pasangan liyane dijadwal kanggo padha siji-jam pemblokiran.

Pasangan kabeh ngenteni bebarengan ing gedhe wilayah lan nunggu sing disebut ing saperangan-by-saperangan kanggo ndeleng hakim. Marang kang disebut ing kanggo ndeleng hakim, isi saka usulan sing maca banter lan saben partai wis takon yen padha setuju karo kabeh isi, yen loro ngomong: 'ya', hakim nyatakake saperangan pegatan lan reporting - petitioning proses lengkap. Minangka diterangake ing ndhuwur, saperangan banjur saben nampa salinan saka 'pegatan' ngatur liwat mail biasa.

Marang panrimo saka document iki, ing paling siji anggota saka saperangan kudu njupuk ngatur kanggo paling cedhak Gu-Kantor lan ndhaftar divorce, ing supaya kanggo ngatur kanggo njupuk efek legal.

KE Wigati: Mangga elinga yen korea legal lan pengadilan sistem wis terus-terusan ganti, utawa bisa uga kena pengaruh dening pirang-pirang macem-macem faktor, kalebu warga negara saka saben partai, ngendi saben urip, etc. Mulane, ing ndhuwur alexa kudu ing paling apik bakal dianggep minangka pedoman atos lan banget umum informasi.