Pengacara Group

Kita klien wong wadon kang bojomu seda ing laka lalu lintas dalan ing kahanan ing ngisor ikiMobil saka korban digawe tabrakan karo njaga ril lan ilang kemampuan kanggo mindhah. Sawise sawetara wektu, truk nggeret teka ing pemandangan saka kecelakaan lalu lintas dalan. Korban wiwit gunung mobil ing angkat truk Ing wayahe sing ngripta saka laka ing kacepetan saka satus km - h nggawe overtaking, kiwa dalan lan tabrakan marang truk nggeret. Korban, kang mlaku ing wayahe kacilakan, iki antarane mobil nerak lan truk nggeret Sikil padha amputated amarga saka kacilakan lan seda ing titik. Amarga kasunyatan sing partai guilty saka laka babar blas gapura pelataran kémah suci rembugan karo partai tatu ing syarat-syarat saka ganti rugi kanggo karusakan sing disebabake dening angkara, korban wis nyiyapake tugas sadurunge kita kanggo gawe marem sipil cocog kanggo ganti rugi saka expenses panguburan dianggo lan rugi kanggo kerusakan moral minangka efek saka nyebabake pelanggaran lan takon paukuman kanggo ngripta saka laka sing digandhengake karo nyata penjara. Ing kasus iki nyelidiki dening Kantor Penyelidikan saka Departemen Urusane Internal Domodedovo Kutha Distrik saka Moscow Wilayah. Dening putusan saka Domodedovo City Court saka Moscow Wilayah partai guilty saka kecelakaan lalu lintas dalan declared guilty ing Artikel Bagéan loro saka Pidana Code saka Federasi rusia lan dihukum telung taun ing penal utang. Dening padha putusan sipil cocog karo kita klien ing jumlah saka rubles (rubles kanggo expenses panguburan lan pitung atus rubles ganti rugi kanggo kerusakan moral ing sambungan karo pati bojone) ana wareg. Dipuntudhuh nyuwun marang putusan saka Domodedovo Distrik Pengadilan saka Moscow Wilayah gegayutan disagreement karo putusan ngemot request kanggo mbatalake putusan. Ing ciptaning saka Pengacara Grup disiapake lan ngajokake kabotan kanggo cassation mréntahaké saka dipuntudhuh. Putusan iki ngiwa panggah lan cassation mréntahaké saka dipuntudhuh iki mecat ing ngatur saka Hukum Kamar ing Kasus Pidana saka cassation kayata saka Moscow Pengadilan Regional.