Pokrol saka Korea online. Korea Pokrol, paling gedhé legal warta.


tugas perangko ing korea lan tuladha ukara


Ing UK, tugas perangko sing wis ana kanggo akèh taun wis disproportionate impact ing cilik investor lan perusahaan goleki ibukuthaIng taun, contone, ing Negara Delhi cut tugas perangko tarif saka wolung kanggo enem saben sen kanggo property kadhaptar ing wanita kang jeneng lan pitu saben sen nalika iku melu kedhaftar. Akeh serikat wis dipun ginakaken ing rekomendasi saka Pamaréntah Pusat kanggo ngandharake tugas perangko kanggo ngurangi beban ing omah related instruments. Pak Cook ngandika: 'Iki mundhak ing tugas perangko saka dhuwur nilai-omahé lan introduksi saka digandhengake anti-panyegahan aturan, iku banget angel kanggo argue sing dhuwur nilai property ing-taxed tanpa efek saka metu-tanggal dewan sistem tax. saka rong puluh-loro desember lan Keputusan No. saka rong puluh-enem desember ical tugas perangko ing aplikasi kanggo administratif pengadilan Menapa malih, ora pengacara dibutuhake kanggo tindakan kanggo pembatalan saka tumindak administratif kanggo illegality ing pengadilan of instance.