UAE Hukum ing Laka Dalan lan Kendaraan Mobil

UAE hukum ing dalan sing ringkes lan comprehensible

Nalika sampeyan ana ing tabrakan, sampeyan perlu kanggo ninggalake kendaraanDubai pangecualian, ing pundi nemen lalu lintas tegese iki bakal pinunjul dalan resiko.

Yen wong wis babras ing bundhas, wong sing nyebabake karusakan enggal dadi kunjara malah yen wong tatu metu saka rumah sakit.

Wong kudu mati ing laka, wong sing tanggung jawab kanggo bundhas tanggung jawab kanggo menehi US dolar, nggoleki, disebut"Daiya,"minangka kerusakan kanggo departure.

Malah tipis ciloko bisa entail protracted pengadilan ngendi motor sing katahan saka ninggalake bangsa, supaya dadi ati-ati nalika lan carane sampeyan drive, malah sanadyan ora ana siji maning.

Dalan aturan saka Dubai kalebu dalan nesu suntingan ungkapan kaya swearing lan ora sopan sadurunge nyeret tenan bisa nggawa pinunjul hukuman, kang sampeyan bisa nemokake aneh nalika nerangake kanggo negara sakabèhé saka lalu lintas, nanging lagi isih ana.

Padha lagi biasane lagi kanggo kang nyepetke, nanging liyane lalu lintas infractions sing uga kadhaftar dening wong-wong mau. Parking dilarang ngendi curb wis dicet ireng lan kuning, lan nggunakake ngarep sabuk jog iki lampu kanggo supaya laka. Individu dipenjara kanggo tahap driving asring dikirim menyang kunjara kanggo akeh dina nalika ngenteni sing pangrungon pengadilan, supaya padha salajengipun subyek kanggo dendo substansial, bisa di penjara, uga kanggo Muslim, malah sing ora nyata lashings (UAE sumber). Mine iki mung rusak, nanging aku ora bisa ninggalake mobil langsung amarga iku mbebayani kanggo nglakoni. Liyane kendaraan ana ing ngarsane nalika aku durung mungkasi ing sisih tengen utawa sisih kiwa saka werna, lan nanging aku wis ora wis ing posisi kanggo njaluk lisensi piring. A dina mengko, aku tak telpon saka polisi ngandika yen pihak katelu hubungi wong-wong mau lan wis katon ing bundhas. Apa hukum Dubai nalika nerangake kanggo nyopir tanpa lisensi piring.

Ing acara sing laka durung kasil ing meh wae gawe piala kanggo keperluan umum utawa ing werna, pihak katelu bisa laporan kedadean kanggo panguwasa minangka padha ora duwe kapentingan vested ing skenario.

Sampeyan ora nglanggar, minangka motorist kasedhiya sing katelu liyane sing digandhengake karo acara gagal kanggo nelpon laporan kanggo file.

Ing acara siji partai liyane mangertos panjenengan nomer plate lan iya lodge a complaint karo panguwasa, sing bakal sijine déning hukum pelaksanaane lan iku bakal dijaluk yen sampeyan mung ndeleng stasiun polisi kanggo nyedhiyani sisih saka acara.

Mung yen sampeyan wis katutup kanggo duwe nyebabake bundhas lan mlayu pemandangan ana bakal bisa tindakan legal liwat UAE hukum marang sampeyan. Sampeyan kudu supaya wong ngerti sing sampeyan mandegake nanging ora bisa nemokake partai lan bisa uga wis tambah pulisi. Bakal padha nyiapake tabrakan laporan lan bisa hubungi katelu liyane.

Aku arep kanggo konser lan ngrungokake musik, nanging aku wis ketemu sing nyandu alkohol omben-omben bisa gampang tuku ing konser.

Minangka aku Muslim, aku ora nyaman lungguh ing jejere wong ngombé booze. Aku bisa kanggo njaluk kanggo ngowahi sandi jog lan file daya karo acara nglumpukake lan apa sing UAE hukum lan peraturan bab iki. Sampeyan perlu kanggo dadi model peran kanggo Muslim tinimbang rawuh lokasi porsi booze. Nanging kanggo wong-wong sing kudu nuduhake munggah ing wilayah kuwi, supaya individu sing ngombé alkohol minangka akeh minangka sampeyan bisa bisa. Ngrokok bedo saka ngombé. Nalika mantan nimbulaké sing sawetara wong ora bisa njupuk lan iku ngrugekake efek non-ngrokok, efek saka terakhir wis diwatesi kanggo drinker ing sesuai dening bab banget kanggo elinga bakal nganggep sing saben lan saben driver wis ora peduli sing liyane wae otomotif ana, utawa yen padha nindakake, iku mung samar pemanggih padha sumelang ing bab ing dalan. Ora ing sembarang tataran antisipasi bab-bab sing sampeyan bisa digunakake kanggo ing kulon serikat, kaya obeying wates kacepetan, menehi tandha ing sembarang titik utawa motor gadhah sembarang wawasan kanggo kang utawa dheweke tartamtu safety pribadi utawa sapa liya. Nalika sampeyan ora duwe padha sumelang ing bab roundabouts, dadi lali sing interior lane iku salah siji diijini kanggo kemewahan montor sing nyepetke, lan kecepatan liwat kmh ora mboten umum. Ing kacepetan, iku angel kanggo break ing wektu (assuming padha alangan) nyedhak mobil mbeta metu paltry kmh. Unta dadi luwih gedhe jeksa agung bisa ngetokake yen sampeyan lagi planning ing nyopir ing ara-ara samun. Sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan mung duwe well-katahan papat wheel drive kendaraan, banyu ora nyukupi, uga minangka sel telpon karo puas reception. Minangka puluh lima saka dalan korban jiwa nanging, nanging kudu njupuk gedhe care. Pracaya sing apa sing maca ing ndhuwur ing bab motor ing UAE kang ora sadar sing liyane otomotif ana, lan kaping pindho sing teori kanggo nanging. DISCLAIMER: Nalika saben gaweyan wis digawe kanggo mesthekake akurasi iki publikasi, iku ora dimaksudaké kanggo nyedhiyani saran legal minangka individu kahanan bakal beda-beda lan kudu rembugan karo pakar lan - utawa pengacara. Kanggo tartamtu utawa legal saran ing informasi kasedhiya lan topics related, please dening nuduhake pengalaman pribadi utawa sembarang informasi penting kang bakal mbiyantu kanggo wong ing ndhuwur topik. yen Ya.